Get to know us

We're cool

Don't forget to scroll down

What we do in our caravan SERVICES

Cocktail Crush mixt en shaket op iedere locatie; Van business events tot een mini festivalletje in je eigen tuin! Door zijn afmetingen van 4m op 2m is onze mobiele cocktailbar zowat overal plaatsbaar, in een event hall, in een bestaande bar, op kantoor, of in je tuin. Dankzij onze vintage caravan, krijgt elke locatie meteen een nieuwe uitstraling. Door alles zorgvuldig uit te stippelen, creëren wij voor u een op maat gemaakt pakket. Wij arriveren op locatie met barmensen die gepassioneerd zijn door heerlijke drankjes en hoogstaande service, de Cocktail Crush crew neemt het allemaal voor z’n rekening, inclusief de afwas, zodat uw dag/nacht relax en fun kan zijn.

Wij zijn druk bezig geweest om voor u een lijst op te stellen met alle soorten cocktails: zoet, bitter, fruity, festive, classy, you name it! Natuurlijk staan wij open voor suggesties en kunnen we gezellig samen zitten om een op maat gemaakte menukaart op te stellen. Wij staan klaar voor al onze klanten, ook de familie Bob en de kinderen. Daarom hebben wij steeds non alcoholische versies van onze cocktails ter uwer beschikking.

Wees niet verlegen om ons te contacteren. Wij staan open voor alle ideeën en samenwerkingen die u in gedachten heeft, of het nu een publiek of privé event is!

Klik HIER om ons te contacteren.

A GREAT TEAM EFFORT

Cocktail Crush is het geesteskind van twee ambitieuze jonge ondernemers, Nick Jacobs en Mathias Tanghe. De twee leerden elkaar kennen tijdens het (who would’ve thought) shaken van cocktails voor een marketing bedrijf. De klik kwam al snel en de vriendschap volgde kort nadien, mede door de gemeenschappelijke interesse in events en cocktails. Na enkele succesvolle evenementen, kon een samenwerking niet uitblijven en werd Cocktail Crush geboren. Nu is het aan ons om deze droom waar te maken. Een kleine voorstelling.

Mr. Tanghe (Call me Mathias)

De ondernemer. Met zijn 23 jaar de jongste van de twee, maar ondanks zijn jonge leeftijd heeft hij toch de nodige ervaring in de zakenwereld. Mathias is woonachtig te Rumst en heeft een diploma lichamelijke opvoeding en sport. Momenteel is hij tewerkgesteld in de verzekeringen, volgt een opleiding vastgoed en is hij volop bezig met Cocktail Crush. Een bezige bij dus. Door z’n razende ambitie is hij altijd op zoek naar leuke projecten en interessante mensen om in te investeren. Door z’n liefde voor events en passie voor de cocktail, wisselt hij maar al te graag zijn bureau in voor het betere barwerk en is hij vastberaden om van Cocktail Crush een succes te maken.

we look forward to meet you