Frequently Asked Questions

Questions we've been asked before

Dont forget to scroll down

Wat voorzien we?

Onze Cocktail Crush bar arriveert met bar staff, glaswerk, decoratie en al het cocktailmateriaal dat nodig is om u heerlijke cocktails te serveren. Wij kunnen een generator voorzien als er geen stroom op locatie voorzien is.

Welke dranken serveert u?

Onze focus ligt op cocktails, maar wij kunnen op uw vraag ook rode of witte wijn, champagne, cava of soft drinks serveren.

Kan ik ook cocktailshakers inhuren
zonder vintage bar?

Natuurlijk is dit ook een optie! Wij kunnen een pakket samen stellen volledig naar uw wens.

Kan u cocktails maken?

Yes we love to! Kies tot 5 cocktails om te serveren op uw evenement en wij zullen deze shaken/stirren en met liefde maken. Wij hebben een lange, lange lijst voor u om van te kiezen.

Kan u koffie serveren?

Ja, u kan er een koffiepakketje bijnemen en we kunnen ook home made ice tea serveren. 

Wat voor soort glaswerk heeft u?

Ons glaswerk bestaat uit tumblers, highball glazen, martini glazen en wijnglazen. Soft drinks kunnen we in bekers of flesjes serveren.

Kan u bier tappen?

Wij hebben niet het materiaal om bier te tappen, maar we kunnen u wel één van onze cocktail suggesties aanraden.

Doet u aan tafel service?

Normaal gezien niet. Wij prefereren om enkel te serveren vanuit onze bar. Dit is goed voor u want zo worden uw gasten gedwongen om de tafel te verlaten en zich te mengen met andere gasten ;)

Kan Cocktail Crush ook voor de drank zorgen?

Zeker! Soms is het moeilijk om in te schatten hoeveel drank geconsumeerd zal worden tijdens uw event, daarom kunnen wij u een handje toesteken en zelf voor de drank zorgen! Wij hebben hier een geheime formule voor die dit vrij accuraat kan berekenen. We weten dat het soms wat ingewikkelde wiskunde kan zijn, maar we’ve got your back.

Waar zijn we gestationeerd en hoever reizen we?

Onze thuisbasis is in Antwerpen, maar het leuke aan Cocktail Crush is dat we een mobiele onderneming zijn! Wij kunnen overal in België en Nederland naartoe rijden.

Wat zijn de afmetingen van Cocktail Crush?

Onze schoonheid is ongeveer 2.5m high, 2.2m wide and 3.6m (12ft) long.

Hoeveel kost het om Cocktail Crush in te huren?

Elk event is anders en er is geen vaste prijs. Om erachter te komen wat het u zou kosten, kan u ons een mailtje sturen of ons telefonisch contacteren, zeker doen!